حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده

امیر سرتیپ ملک: قدرت نظامی و دفاعی ایران خواب را از چشم دشمنان ربوده است

فرمانده منطقه پدافندهوایی جنوب‌ غرب کشور گفت: امروز قدرت نظامی و دفاعی نیروهای مسلح ایران به حدی ارتقا یافته که خواب را از چشم دشمنان ربوده و آن‌ها از اقتدار سربازان این آب و خاک شب را با ترس و نگرانی به صبح می‌رسانند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 25
کد خبر: ۱۷۷۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر علی ملک فرمانده منطقه پدافندهوایی جنوب‌غرب کشور در بازدید از گروه پدافندهوایی ماهشهر در جمع کارکنان این یگان ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان گفت: بالاترین افتخار برای یک سرباز حراست از آب و خاک کشور است و برای ما این بزرگترین افتخار است که سرباز ولایت و مدافع خاک کشور اسلامی ایران هستیم و تا زمانی که لباس مقدس سربازی بر تن داریم، دفاع از آب و خاک وطن را مانند دفاع از ناموس خود می‌دانیم.

 

فرمانده منطقه پدافندهوایی جنوب‌غرب کشور ادامه داد: امروز قدرت نظامی و دفاعی نیروهای مسلح ایران به حدی ارتقا یافته است که خواب را از چشم دشمنان ربوده است و آنها از اقتدار سربازان این آب و خاک شب را با ترس و نگرانی به صبح می رسانند در حالیکه مردم ایران در کمال آرامش اند و شما سربازان غیور میهن سهم بسیار بزرگی در این ایجاد امنیت دارید.

 

وی افزود: امروز دشمنان تمام تلاش خود را به کار می‌برند که جوانان ایرانی را دچار یأس و ناامیدی کنند و از تبدیل شدن ایران اسلامی به یک کشور قدرتمند جلوگیری کنند، همچنانکه در وقایع اخیر مشاهده شد که دشمن هر آنچه در توان داشت را به میدان آورد تا در کشور تغییر و تحول مورد نظر خود را اجرا کند اما با هوشیاری مردم ولایت مدار و تدابیر و رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا( مد ظله العالی) باز هم نقشه آنها برملا شد و شکست خوردند.

 

فرمانده منطقه پدافندهوایی جنوب غرب کشور اظهار کرد: نیروی پدافندهوایی در سال گذشته مأموریت های بسیار مهمی برای ایجاد امنیت انجام داده است و در سال ۱۴۰۲ مأموریت مهم تولید امنیت در آسمان کشور را با تلاش و جدیت بیشتر به انجام خواهد رساند./ فارس

ارسال نظر